Двулицеви матраци

Двулицеви матраци

Детски матрак Baby

Детският двулицев матрак Baby е с ядро от висококачествена SD пяна и калъф от капитонирана памучна дамаска „Silver dots” с цип позволяващ безпроблемното му сваляне и пране. Отворената структура на..

80.00 лв.
Промо -50%

ПРОМО!!! Двулицев матрак ЛАЙТ

Изключително устойчив модел, който представлява комбинация от качествени материали за максимален комфорт е двулицев матрак Лайт. Матракът не съдържа пружинен пакет, изработен е изцяло от дунапрен,..

89.00 лв. 178.00 лв.
Промо -50%

Двулицев матрак Лайт Плюс

Модел Лайт е матрак със стандартна твърдост, удовлетворяващ изискванията на широк кръг потребители. Сърцевината на матрака е изградена от PROFoam пенополиуретанова пяна. Това е високотехнологичен ма..

99.00 лв. 198.00 лв.
Промо -50%

РАЗПРОДАЖБА !!! Двулицев матрак Адажио

!!!ДО ИЗЧЕРПВАНЕ НА КОЛИЧЕСТВАТА!!! Състав: -Ядро: пружинен пакет тип „Бонел“ с укрепващ борд от висококачествена пяна. Пружините са покрити с иглонабит латексиран филц и 3 см слой от полиуретан..

99.00 лв. 198.00 лв.

Двулицев матрак Каприз

Матракът Хегра Каприз предлага добри качества за изключително ниска цена. Моделът предлага достатъчен комфорт за цената си. Пружинната система „Бонел“ е една от най-надеждните пружинни система. Същ..

114.00 лв.
Промо -25%

Двулицев Матрак Limited Deluxe

Матрак Limited Deluxe е двулицев пружинен модел, изграден с материали от най-високо качество . Ядрото на  Limited Deluxe е има три части: в сърцевината той съдържа Pocket Sprin..

125.00 лв. 166.00 лв.

Двулицев матрак Соризо

Матрак Соризо  е  изработен от дишаща BodyCare пяна с висока еластичност и плътност. Техническите параметри на пяната гарантират допълнителни устойчивост и комфорт при използването на ма..

135.00 лв.
Промо -50%

РАЗПРОДАЖБА !!! Двулицев матрак Лукс

Двулицев матрак Лукс Това е класически модел матрак изработен по технологията пружини БОНЕЛ , но в същото време е и с много добри параметри , анатомични и ортопедични свойства. Във вътрешността има ..

139.00 лв. 278.00 лв.

Двулицев матрак Комфорт

Двулицевият матрак Комфорт е изграден от пружинен пакет тип Бонел, който е с двойно стоманизирано-закалени, спираловидни чашки. Пружинният пакет е покрит от два слоя – иглонабит латексов филц и висок..

141.00 лв.

Двулицев матрак Прима

Състав: -Ядро: 3D профилирана полиуретанова пяна, осигуряваща висока степен на комфорт и мекота -Калъф: Елегантна комбинация от висококачествена дамаска с дълбок капитонаж от полиестерна вата и бор..

147.00 лв.
Промо -50%

РАЗПРОДАЖБА !!! Двулицев матрак Виола

Матрак Виола Двулицев матрак с височина 22 см. Ядро от покет пружини, борд от дунапрен мемори слой от едната страна с височина 4 см. и дунапрен 4 см. от другата. Лицев плат Алое Вера и борд от жа..

149.00 лв. 298.00 лв.
Промо -50%

РАЗПРОДАЖБА !!! Двулицев матрак Грация

Състав: -Ядро: 18 см висококачествена пяна и 4 см мемори пяна от едната страна. -Калъф: Елегантна комбинация от висококачествена дамаска с дълбок капитонаж от полиестерна вата и борд в комбинация с..

149.00 лв. 298.00 лв.
Промо -50%

РАЗПРОДАЖБА !!! Двулицев матрак Пасионата

Състав: -Ядро: 3D профилирана полиуретанова пяна, осигуряваща висока степен на комфорт и 4 см мемори пяна от едната страна на матрака. -Калъф: Елегантна комбинация от висококачествена дамаска с дъл..

149.00 лв. 298.00 лв.

Двулицев матрак Лайт Плюс

Конструкция: Пружинно ядро бонел, изработено с машина на щвейцарската фирма "Spuhl", високоеластична пяна с отворена клетъчна структура, термо кече, висококачествен текстил. Описание: перфектн..

149.00 лв.

Двулицев матрак Beisy

Матрак с ядро от полиуретаренова пяна sky cell  /отворена клетка /. Тя позволява на свежия въздух постоянно да циркулира през пяната, а микроорганизмите, акарите и мухълът не са в състояние да с..

152.00 лв.

Двулицев матрак Зеро

Опростена конструкция от висококачествена пяна с отворена клетъчна  структура,която позволява на матрака да диша и да се проветрява непрестанно,като ви осигурява здравословна среда за спокоен с..

154.00 лв.
Показани са от 1 до 16 от 160 резултата (10 страници)
Двулицеви, матраци, Матраци