Детски матраци

Детски матрак Бимбо

Създаден така, че да е комфортен, а в същото време и на много достъпна цена. Съобразен е изцяло с изискванията за  детски матраци . Ядрото му е от полиуретанова пяна, осигуряваща необходим..

44.00 лв.

Детски матрак Лони

Височина: 10 см Гаранция: 5 години Как да поръчаме?  Всеки от посочените артикули може да бъде закупен чрез обаждане на посочените телефонни номера, чрез съобщение в чата или на елект..

49.00 лв.

Детски Матрак Мики Джуниър

Ортопедични свойства на матрака Анатомична опора на гръбначния стълб Пружиниращ ефект, засилващ свойства и вентилация. Отсъствие на среда за развитие на микроорганизми.  дишаща BodyCare® п..

67.00 лв.

Бебешки матрак Beisy

Матрак с ядро от полиуретанова пяна sky cell (отворена клетка). Тя позволява на свежия въздух постоянно да циркулира през пяната, а микроорганизмите, акариите и мухълът не са в състояние да се развив..

69.00 лв.

Детски матрак Baby

Детският двулицев матрак Baby е с ядро от висококачествена SD пяна и калъф от капитонирана памучна дамаска „Silver dots” с цип позволяващ безпроблемното му сваляне и пране. Отворената структура на..

80.00 лв.

Детски Матрак Мики

Ортопедични свойства на матрака Анатомична опора на гръбначния стълб Лекота при ежедневна употреба Отсъствие на среда за развитие на микроорганизми дишаща BodyCare® пяна 3D-профилирана BodyCare..

95.00 лв.

Детски матрак Сънчо

Детският двулицев матрак Сънчо е изработен от еластична пяна, чиято дишаща структура позволява свободна циркулация на въздуха и проветряване на матрака. Притежава добри ортопедични характеристики,..

95.00 лв.

Детски матрак Baby Lux

Детският двулицев матрак  Baby Lux  е изработен от висококачествена 7-зонова профилирана SD пяна и калъф от капитонирана памучна дамаска „Real Bamboo” с естествено бамбуково влакно и цип..

99.00 лв.

Детски Матрак Мики Джуниър кокос

С цел подобряване на вентилацията през летните месеци, както и за създаване на различно усещане при спане, сме добавили слой кокосова вложка, която ще повиши твърдостта на матрака до 8 от 10. диш..

102.00 лв.

Детски Матрак Блянболино

Детски матрак БЛЯНБОЛИНО е изработен от нов вид BodyCare® пяна с висока еластичност и плътност. Техническите параметри на пяната гарантират допълнителни устойчивост и комфорт при използването на ма..

118.00 лв.

Детски матрак Нани

Безпружинния матрак е с високо качество на изработка, което го прави идеален избор. Използваните материали са специално избрани, като сърцевината на матрака е от полимерна пяна на водна основа – Poly..

120.00 лв.

Детски Матрак Adeona Baby

Лека конструкция от „дишаща“ пяна, която лесно се адаптира към тялото. Умерена твърдост и опора за крехкия гръбначен стълб на детето. Калъфът е от висококачествен памучен текстил, деликатен към нежн..

120.00 лв.

Детски матрак Cuna

Матрак Cuna е от детската колекция на Дон Алмохадон се предлага в размер 60×120 см и размер 70×140 см Височина: 7 см Детската колекция матраци, протектори за матраци и възглавници е специално разра..

126.00 лв.

Детски Матрак Мики Кокос

С цел подобряване на вентилацията през летните месеци, както и за създаване на различно усещане при спане, сме добавили слой кокосова вложка, която ще повиши твърдостта на матрака до 8 от 10. диш..

135.00 лв.

Детски Матрак Baby Sweet

Детският двулицев матрак BABY SWEET е нов модел, създаден с грижа за здравето и комфорта на детето. Изработен е от еластична ND пяна, чиято микроклетъчна структура позволява свободна циркулация на въ..

142.00 лв.

Детски матрак BABY PUZZLE

"BABY PUZZLE" е детски матрак с ортопедични свойства, които подпомагат за оформяна на правилна стойка на тялото. С ядро от високоеластична пяна, която предотвратява запарването и задържането на влага..

149.00 лв.
Показани са от 1 до 16 от 22 резултата (2 страници)