Секции

Полица ZELE POL/135

За тези, които обичат модерността и за тези, които оценяват красотата на дъбовите мебели, е създадена колекцията Zele. Корпуса е в цвят на ватанов дъб и се комбинира с бели гланцови фронтове, съчетав..

39.00 лв.

Полица RUSO POL/149

Стенен рафт със заден панел, изработен от ПДЧ и МДФ в дървесен цвят дъб април, модулна система Русо. Елегантен модел, който е отлично място за подредба на книги или сувенири и ще се открои на стенат..

43.00 лв.

Модулна система RUSO

Модулна система RUSO е комбинация от дизайн, качество и функционалност. Модулите са подходящи за дневна и трапезария. Изградена е от мебели, които да поберат всички необходими вещи и да превърнат дн..

43.00 лв.

Рафт ANTICCA POL/160

Стенен рафт, изработен от ПДЧ в дървесен цвят дъб монумент от модулната система Антика. Елегантен модел в земни тонове, който ще накара вашите книги, снимки или вещи да изпъкнат във всекидневната ил..

45.00 лв.

Полица INES POL 140

Полица с рафт "INES" е част от модулна система за обзавеждане на дневна INES, изработена от качествено ПДЧ и МДФ с профил в топъл цвят канадкси орех. Основно предимство е, че може да създавате сами к..

46.00 лв.

Полица 4

Полица 4   представлява разчупен и функционален модел с красив дизайн, който би се вписал в интериора на всеки дом.  Полица 4  е с  размери 134,6 х 54,8 х 25 см. &nbs..

49.00 лв.

Модулна система ALHAMBRA

Любителите на модерния интериорен дизайн със сигурност ще обърнат внимание  на модулната колекция от мебели Alhambra. Създадена с изключително внимание към детайла,  тя привлича окото ..

57.00 лв.

Ниско шкафче КРИС Модул 8

Ниско шкафче КРИС Модул 8  нисък шкаф с една врата и ниша, част от модулната система за детско обзавеждане КРИС. Тя Ви предоставя всички мебели необходими за обзавеждането на детска/юношеска ста..

59.00 лв.

Полица 5

Полица 5   представлява разчупен и функционален модел с красив дизайн, който би се вписал в интериора на всеки дом.  Полица 5  е с  размери 103,2 х 81,4 х 25 см. &nbs..

59.00 лв.

Модулна система Alameda

Модулна система Alameda е комбинация от дизайн, качество и функционалност. Модулите са подходящи за дневна и трапезария. Изградена е от мебели, които да поберат всички необходими вещи и да превърнат..

61.00 лв.

Модулна система Ronse

Модулна система RONSE е комбинация от дизайн, качество и функционалност. Модулите са подходящи за дневна и трапезария. Изградена е от мебели, които да поберат всички необходими вещи и да превърнат д..

68.00 лв.

Полица Ronse SFW / 120

Практичен рафт с две отворени отделения. Модерен дизайн. Вертикалният дял се намира в централната част и разделя пространството на две равни части. Изпълнение: ПДЧ. Цвят: Дъб Сан Ремо ..

68.00 лв.

Етажерка Вива Модул 6

"Модул 6" представлява етажерка, който е част от модулна секция "Вива". Шкафът разполага с две чекмеждета и ниши. "Вива Модул 6" се изработва от висококачествено ПДЧ 16 мм. Предлага се в цветове..

69.00 лв.

Холна маса INES LAWA

Холна маса "INES" е част от модулна система за обзавеждане на дневна INES, изработена от качествено ПДЧ и МДФ с профил в топъл цвят канадски орех. Основно предимство е, че може да създавате сами свои..

74.00 лв.

ТВ шкаф Сити 6252

ТВ шкаф "Сити 6252" е стилен и практичен, подходящ, както за хол, така и за дневна. Разполага с място за приемник, декодер и други аксесоари. Изработен е от висококачествени материали ПДЧ - 16&n..

78.00 лв.

Скрин с две врати TOP MIX KOM 2D

Топлата и приветлива цветова комбинация от бяло и дъб сонома ще внесе в дома Ви топлота и допълнителен уют! Скринът разполага с две отваряеми врати и е част от модулна система за дневна! Размери:..

83.00 лв.
Показани са от 1 до 16 от 231 резултата (15 страници)